6 thoughts on “Concerto Nostalgia – Phosphorescent (24/05/2010)

  1. Hans, even off topic. Zo’m site als jij nu hebt. Is dat moeilijk met alleen mijn weblog kennis? Enne, ik ben een Nederlander, wat kost suks?

  2. Hey Sneeuw. Wat je nodig hebt is A) Domeinnaam zoals hier: Spookaap.nl B) Webruimte : Meestal kun je 1 pakket bestellen met zowel domeinnaam als webruimte. Ik heb m’n site via Antagonist online, zie http://www.antagonist.nl/. Maar er zijn er vele. Misschien kan iemand hier nog meer tips geven wb webhosting? Wat handig is als de webhostingprovider een soort installatron heeft waarmee je WordPress automatisch kunt installeren, dat lijkt me het handigst voor je dan. Hier kun je kijken welke domeinnamen vrij zijn https://www.sidn.nl/, maar dat kan ook via de websites van de webhostingproviders. Als iemand tips heeft voor Sneeuw, welkom!

  3. Hans, WordPress heb ik nu wel onder de knie. Kan ik et deze kennis een site als de jouwe onderhouden. WordPress vind ik wat smal en net als bij jou de eerst 2berichten bovenin en daarna kleinere vind ik wel mooi. Het gekke is dat als ik mijn blog op een iPad bekijk dat hij hem automatisch vormggeeft als jou site.

    Groet,

    Sneeuw

    PS – Hoesdoedel graag 😉

Reageer