Hoesdoedel #002

Veel fijne reacties op deze nieuwe start van de hoesdoedels mogen ontvangen gisteren op oa Twitter, waarvoor dank. Ook wat antwoorden ontvangen via verschillende sociale netwerken maar helaas, alleen het eerste goede antwoord via dit blog geldt voor de puntentelling. Dus de vraag is wederom: Welke hoes heb ik gedoedeld? Uitvoerende plus titel van het album.

Antwoord Hoesdoedel #001: Jon Allen – Sweet Defeat (2011)
Winnaar: Patrick
(Scorebord komt eraan)

Jon Allen is een Britse singer/songwriter wonende in Londen. In 2009 bracht hij z’n debuutalbum uit, genaamd Dead Man’s Suit. Sweet Defeat is de opvolger van dit debuut. Hoogste tijd dat ik dit album eens ga beluisteren want het openingsnummer Joanna is prachtig. Hier volgt een mooie akoestische uitvoering van dat nummer, afgelopen zomer gespeeld tijdens AVRO’s Roodshow op Radio 2.

3 thoughts on “Hoesdoedel #002

Reageer