Spotify Playlist : Spookaap’s Keuze

Zeau, de zomerstop van dit blog heeft nu wel lang genoeg geduurd. Genoten van de zomer (ondanks het beperkt aantal zonuren) met als hoogtepunten de festivals Glastonbury & Lowlands, nu slechts mooie herinneringen.

Over muziek gesproken: een verse lijst van Spookaap’s Keuze staat inmiddels op Spotify. Daar kun je onder andere wat Lowlands-acts beluisteren waar ik van genoten heb: Edward Sharpe & the Magnetic Zeros, Will & the People en Happy Camper. Verder wat remixen van Adele, Agnes Obel, Manic Street Preachers en meer.

Ik wil proberen eens per maand een lijst samen te stellen van zo’n 25 nummers waar ik van vind dat je ze absoluut moet beluisteren. Of je dat doet, dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten maar zou het leuk vinden als je hieronder een reactie achter zou willen laten als je wat van de lijst beluisterd hebt. Wat staat je aan in de lijst, of juist niet? En muziektips zijn ook van harte welkom, en wie weet komt die band of artiest er dan volgende maand in te staan. Enjoy!

Luister hier naar Spookaap’s Keuze: http://open.spotify.com/user/spookaap/playlist/5VCR0BwqwSbbshc14ELEPJ

One thought on “Spotify Playlist : Spookaap’s Keuze

Reageer