Hoesdoedel #004

Gaan we weer, welke uitvoerende en welk album hoort bij bovenstaande hoesdoedel. Eerste die hieronder het juiste antwoord geeft krijgt wederom een punt, succes!

Antwoord Hoesdoedel #003: David Bowie – Low (1977)
Winnaar: Peter
(Scoreboard is te vinden op de hoofdpagina van dit blog, rechts onderaan)

Gefeliciteerd Peter, leuk dat je weer meedoet net als bij de hoesdoedels op het oude blog. Moet eerlijk toegeven dat ik maar 1 album bezit van Bowie, een dubbelalbum, dat wel. Maar dan wel weer een Greatest Hits-album. De laatste jaren ontdek ik steeds meer onbekendere nummers van David Bowie, al ken ik van dit album (Low) alleen Sound & Vision, geloof ik. Ik zal hem eens gaan draaien op Spotify, af en toe eens een album want als je z’n hele oeuvre achter elkaar moet gaan draaien ben je wel even bezig. En waar blijft zijn nieuwe plaat, volgens mij heeft hij al jaren niets meer uitgebracht, Reality uit 2003 was z’n laatste album toch? Hieronder een late liveopname van Sound & Vision (een voor de hand liggende keuze maar het is een lekker nummer, dus soit)

Lees verder...

Hoesdoedel #003


Kijk, het wordt al duidelijker dat je voor de hoesdoedel alleen kunt reageren op dit blog (en niet via m’n Twitter, DM of Facebook, etc), anders kun je fluiten naar je punt en dat is toch jammer, niet dat je er wakker van zal liggen maar toch. Voor ik de uitslag geef op Hoesdoedel #002 eerst de opgave van Hoesdoedel #003. Dus de vraag is wederom: Welke hoes heb ik hierboven gedoedeld? Uitvoerende plus titel van het album. De snelste met het juiste antwoord sleept de punt in de wacht. Hij lijkt me makkelijker dan de vorige 🙂

Lees verder...

Hoesdoedel #002

Veel fijne reacties op deze nieuwe start van de hoesdoedels mogen ontvangen gisteren op oa Twitter, waarvoor dank. Ook wat antwoorden ontvangen via verschillende sociale netwerken maar helaas, alleen het eerste goede antwoord via dit blog geldt voor de puntentelling. Dus de vraag is wederom: Welke hoes heb ik gedoedeld? Uitvoerende plus titel van het album.

Antwoord Hoesdoedel #001: Jon Allen – Sweet Defeat (2011)
Winnaar: Patrick
(Scorebord komt eraan)

Jon Allen is een Britse singer/songwriter wonende in Londen. In 2009 bracht hij z’n debuutalbum uit, genaamd Dead Man’s Suit. Sweet Defeat is de opvolger van dit debuut. Hoogste tijd dat ik dit album eens ga beluisteren want het openingsnummer Joanna is prachtig. Hier volgt een mooie akoestische uitvoering van dat nummer, afgelopen zomer gespeeld tijdens AVRO’s Roodshow op Radio 2.

Lees verder...

Hoesdoedel #001

Mooi moment om ook de hoesdoedels terug te laten keren op m’n blog, volgers van m’n oude weblog op Web-log.nl herinneren zich de hoesdoedel nog wel en ook is er ongeveer een jaar een luxere versie van de Hoesdoedels op FileUnder geplaatst (waarvoor dank!) maar dat was zonder wedstrijdelement. Helaas kan ik de score van de vorige hoesdoedelwedstrijd momenteel niet terughalen omdat Web-log.nl al paar weken offline ligt door migratieproblemen, daarom besloten gewoon met een schone lei te beginnen, dus het scorebord begint voor iedereen gewoon op 0. Waar je voor speelt? Voor de uitdaging en ‘Eeuwige roem’ natuurlijk 🙂

Lees verder...